Kom meer over ons te weten!

Wij zijn HRSterk

Een team met passie, ervaring en kennis. Wij focussen ons op in-, door- en uitstroom van personeel. Als sparringpartner op het gebied van HR maken wij in een persoonlijk gesprek een inventarisatie van jouw uitdaging en geven we een advies op maat.

De ontzorger op het gebied van HR

vraagstukken bij het midden en kleinbedrijf!

Hoe zijn wij
ontstaan?

Meerdere van onze consultants zijn ondernemers, waardoor wij als geen ander weten hoe fijn en belangrijk het is om je te kunnen richten op je core business. Doen waar je passie ligt en alle personeelsgerelateerde zaken uit kunnen besteden aan experts die hierin echt het verschil maken.
Wij zijn ontstaan vanuit een personeelsbemiddelingsbureau, wat ervoor zorgt dat de kennis van recruitment, de huidige arbeidsmarkt en relevante wet- en regelgeving ruimschoots aanwezig is.
Deze ervaren recruitment consultants worden dan ook ingezet voor onze projecten. Denk hierbij aan het schrijven van wervende advertentieteksten, het opmaken van functieprofielen, advies geven over het aantrekken van geschikte kandidaten, het behouden van personeel tot en met het volledig opzetten van een recruitment afdeling.

Je hebt flink geïnvesteerd in talent acquisition, employer branding en recruitment, maar we zien het allemaal: het vinden van talent wordt steeds moeilijker. Functies worden moeilijker ingevuld en je mist zakelijke kansen. Gelukkig is er een manier om ervoor te zorgen dat je juiste medewerkers hebt om te blijven groeien, namelijk: zorg dat de mensen die je al in huis hebt, bij je blijven.
Dit kan bereikt worden door, waar nodig, het opzetten van een HR afdeling, het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken, het opstellen van een opleidingsplan en juiste uitvoering van passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het ontwikkelen van jouw organisatie als betrokken en interessante werkgever.

 

Personeel dat mentaal gezond is werkt met meer plezier en levert betere prestaties. Wat zijn nu de bouwstenen van een vitale organisatie?
Omdat ziek zijn voor niemand prettig is, niet voor de werknemer en niet voor de werkgever, staat in de Wet Verbetering Poortwachter vastgelegd welke verplichtingen werknemer en werkgever hebben wanneer het gaat om (langdurig) verzuim.
Op dit gebied hebben wij ruime ervaring, waarbij je kan denken aan zowel re-integratie 1e spoor als re-integratie 2e spoor. Door deze kennis en ervaring zijn wij in staat om adequaat en efficiënt te ondersteunen bij het re-integreren van zieke medewerkers, zowel binnen als buiten het bedrijf. Hierbij ondersteunen wij in het mobiliseren van zieke medewerkers en het bemiddelen naar een geschikte werkplek.

 

Afscheid nemen van personeel is al lastig genoeg.. maar helaas is er soms sprake van het ontslaan van personeel. Wij nemen dergelijke ontslagtrajecten uit handen, zodat werkgever en werknemer fatsoenlijk afscheid kunnen nemen van elkaar. Waarom een ontslagtraject? Je kunt een werknemer niet zo maar ontslaan. Je moet eerst aan de toetsingsregels van een ontslag voldoen. Zo moet de disfunctionerende werknemer een verbetertraject hebben doorlopen en bij een verstoorde arbeidsrelatie moeten er oplossingen zijn aangedragen.

Op deze manier kan het bedrijf zich focussen op de core business. Wij pakken het ingewikkelde en tijdrovende ontslagtraject over, waarbij het vaak ook emotioneel zwaar is voor alle partijen. Denk hierbij aan ondersteuning van beide partijen, voeren van slechtnieuwsgesprekken en de vertaling van juridische vakjargon naar praktische oplossingen.

Dit zijn onze kernwaarden!

Dit zijn onze kernwaarden!