HRSterk
Quickscan

Pre-Quickscan

Het is voor een organisatie belangrijk om inzicht te krijgen in de huidige situatie op HR gebied en daarbij ook te kijken naar de aandachtspunten en de eventuele risico’s. De wet- en regelgeving verandert snel en onze ervaring is dat deze niet altijd goed wordt opgevolgd. Dit kan onverwachte kosten met zich meebrengen. Om deze risico’s in kaart te brengen, maar vooral te beperken, heeft HRSterk een gemakkelijk toepasbare scan ontwikkeld. Met onze HRSterk Quickscan krijg je inzicht in de organisatie EN je verkleint de risico’s!

 

Veranderen in: Het doel van onze HRSterk Quickscan is de lopende zaken en aandachtspunten in kaart te brengen. Vervolgens komen onze HR specialisten met een Plan van Aanpak met hierbij advies over de priortering.

 

Onze HR specialisten hebben uitgebreide ervaring met het uitvoeren van de HRSterk Quickscan. Zij zorgen voor inzicht in HR onderwerpen (visie & strategie, werving & selectie en beoordeling & ontwikkeling) en zij zorgen voor een helder HRSterk Rapport met daarin de belangrijkste hoogte- en actiepunten. Tevens kunnen zij de implementatiefase uitvoeren.

 

Wil je weten of de HRSterk Quickscan voor jouw organisatie interessant is? Doe de HRSterk Pre-Quickscan