STAP-budget

Ben jij ouder dan 18? Ben jij een ondernemer, in loondienst of werkzoekende? Dan ligt er voor jou misschien wel €1000,- aan opleidingsgeld klaar.

Het zogeheten STAP-budget is een subsidie vanuit de overheid die is opgesteld om scholing en ontwikkeling op de arbeidsmarkt de stimuleren. Met meer dan 23 vakgebieden zit er gegarandeerd een interessante opleiding, training of cursus voor jou tussen!

Je kan jezelf uitdagen en verder ontwikkelen op een totaal ander vakgebied, bijvoorbeeld van ICT naar een leefstijlcoach. Stel, je werkt momenteel als administratief medewerker, het zou voor jou én je werkgever een mooie toevoeging zijn als jij een cursus over Excel zou volgen. En zolang beide partijen daar niks voor hoeven te betalen haal je hier alleen maar voordelen uit!

Een ander scenario; je hebt altijd wat met de ouderenzorg gehad, maar je hebt er nooit iets mee gedaan of simpelweg geen budget voor gehad. STAP-budget is dan de subsidie (gehaal gratis dus) die jou kan helpen om je te verdiepen op dit vakgebied! Zie het als een soort cadeautje van de overheid aan jou (en je werkgever).

Iedere twee maanden is er een inschrijvingsmoment, let er wel op dat het budget voor die periode vaak al binnen de eerste uren op gaat, dus mocht je het graag willen, kijk dan snel of jij in aanmerking komt voor deze subsidie via: https://www.stap-budget.nl/